ROAD TO DPD OPEN PART 1: DEELNEMERS 

Over precies twee weken barst het squashgeweld los in Amsterdam. Op 26 september 18:00 zal de strijd losbarsten en wordt de eerste bal geslagen in het Frans Otten Stadion. De komende weken nemen wij jou mee over wat er allemaal te doen is tijdens de DPD Open Squash 2017 zodat je niks hoeft te missen!

In het eerste deel van deze rubriek willen wij jou introduceren met de sterke deelnemerslijst van de DPD Open Squash 2017! Wij zullen een aantal spelers specifiek aan jullie voorstellen! Wil je de volledige deelnemerslijst zien? Ga dan snel naar www.tmgsquash-psa.nl

Nummer 1 geplaatst: Omar Abdel Mequid (13 PSA TOUR TITELS)

Omar Abdel Mequid is als eerste geplaatst tijdens de DPD Open Squash. Mequid speelt al 12 jaar op de PSA Tour en speelde in 113 toernooien. Daarin haalde hij 25 finales waarvan hij er 13 wist te winnen. Zijn vorige titel behaalde hij ook op een PSA 25K hij wist toen zonder game verlies de COAS Int. Squash Championship 2016 op zijn naam te schrijven. Gaat hij eind september weer met de winst vandoor en gaat Mequid op voor zijn 14de titel? De plaatsing geeft hem een goede kans.

Nummer 4 geplaatst: Declan James (11 PSA TOUR TITELS)

De boomlange Engelsman Declan James is met zijn 195 cm lang als vierde geplaatst tijdens de DPD Open Squash. James speelt op de PSA Tour sinds 2011. In datzelfde jaar zegevierde James tijdens het EK <19 waar hij Europees Kampioen jeugd werd. Direct daarna is hij gestart op de PSA Tour waar hij inmiddels 11 titels op zijn naam heeft geschreven. Begin deze maand verloor hij ongelukkig in de eerste ronde van DPD deelnemer Ben Coleman tijdens een andere 25K de Nantes Open 2017.

Nummer 11 geplaatst: Ben Coleman (8 PSA TOUR TITELS)

Engelsman Ben Coleman is als 11de geplaatst tijdens de DPD Open Squash maar verraste begin deze maand met een halve finale plaats tijdens de Nantes Open 2017! Coleman moest daar in de halve finale met 3-1 buigen voor Nicolas Mueller! Kan Coleman tijdens de DPD open zijn goede resultaten voortzetten en kan hij weer verrassen?

REMATCH! DECLAN JAMES (#4) vs. BEN COLEMAN (#11)

De loting van het toernooi heeft bepaald dat Declan James revanche mag nemen tegen Nantes verrassing Ben Coleman. Op 28 september om 19:00 staan ze weer tegen over elkaar in het Frans Otten Stadion! Zal Declan James zich herstellen of zet Ben Coleman zijn winning streak voort?

De komende weken zullen wij nog meer van dit soort rubrieken schrijven! Hou www.tmgsquash-psa.nl in de gaten en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Toegang tijdens het evenement is geheel gratis! Gewoon komen en genieten van absoluut topsquash!